Prijzing

/Prijzing
Prijzing 2018-05-03T11:09:19+00:00

Om een service te garanderen die u nergens anders zal terugvinden met daarbij een scherpe prijs, worden er bij Gorselé een aantal zaken in rekening gebracht voordat de uiteindelijke prijs per klant tot stand komt.

Niet elke rit is dezelfde waar ook niet elke klant dezelfde is.
Bij Gorselé zijn we steeds voorstander geweest van een prijs op maat van de klant, die vastgelegd wordt in samenspraak met de klant.

In 2014 starten we met een nieuw systeem voor prijzing.
Dit wordt een automatisch systeem dat de klant transparantie moet bieden voor de totstandkoming van een prijs.

Tijdens het bestellen van een rit via het Online Bestelsysteem krijgt de klant direct de prijs voor die rit. Zo kan de klant altijd zelf het overzicht bewaren over geplande en uitgevoerde ritten.

Hoe werkt deze nieuwe prijzing?

A. Traject Prijzing

Ons systeem berekent automatisch de afstand in vogelvlucht tussen de ophaal- en bestemmingsplaatsen van uw rit. Deze afstand is ALTIJD dezelfde.

Gorselé werkt vanuit 2 depots, 1 in Oostende en de andere in Kallo. Ons systeem berekent automatisch welke depot of startplaats het voordeligst is voor de klant.

Per gemaakte stop, ophaalplaats of bestemming, zal Gorselé een stop aanrekenen.

Indien een rit lager geprijsd zou worden dan de vastgelegde minimumprijs per klant, dan zal voor die rit de minimumprijs genomen worden.

Elke rit begint aan dezelfde basisprijs voor normale personenwagens. Naar gelang het type (busjes, camionette, 16 plaatser) zal dit basisbedrag vermenigvuldigd worden met een vastgelegde prijs per wagen type.
Dit kan u op voorhand raadplegen, is steeds dezelfde en is voor alle klanten gelijk.

Per klant zal Gorselé volgens de omvang van het aantal ritten en het aantal jaren als klant een korting toekennen uitgedrukt in procent.

Gemaakte kosten voor tunnel, parking of materiaal worden achteraf mee in rekening gebracht.

Op het uiteindelijke factuurbedrag zal Gorselé op 30% van het totale bedrag, 14% dieseltoeslag aanrekenen.

 

B. Uurprijzing

In gevallen waarbij er op het traject ernstige file heeft voorgedaan, er extreme wachttijden waren of onvoorziene omstandigheden de duur van de rit extreem verhogen, zal Gorselé beslissen de rit aan te rekenen volgens het uurtarief.
Het uurtarief is per klant vastgelegd in overleg met de klant en dit wordt vermenigvuldigd met de tijd die nodig was om het traject uit te voeren.
In het bestelsysteem krijgt u als klant het detail van de rit met tijden zodat wij ook hier steeds een vorm van transparantie kunnen garanderen.

traject

Contacteer ons

Vraag makkelijk een prijsofferte aan

Wij maken graag voor u een gedetailleerde prijsofferte op maat. Voor prijzen of offertes kan u ons steeds contacteren via deze website, via mail of telefonisch!
Contacteer ons