Gorselé werkt volgens de opvatting ‘Hoe meer klachten hoe beter’.

Dat kan op het eerste zicht raar klinken, maar toch zit hier meer in dan u zou denken.

Weinig klachten ontvangen wil niet zeggen dat de klant geen opmerkingen heeft. Het kan zijn dat de klant niet weet aan wie hij zijn klacht moet adresseren. Het kan ook zijn dat de medewerkers in het bedrijf de regels niet kennen om klachten bij te houden en daarom niet registreren.

Hoe meer klachten hoe beter

Meer en betere kanalen aanbieden waarlangs de klant feedback kan geven leidt tot beter inzicht in de klanten en betere opvolging

Bij Gorselé zien we klachten niet als enige bron van feedback. Feedback bestaat uit elke communicatie van de klant naar Gorselé die we kunnen gebruiken voor het beoordelen van de tevredenheid van een klant.

 

Vandaag maken we gebruik van een externe partner voor het opvolgen van feedback, namelijk Zendesk. Zendesk is het platform dat tussen Gorselé en de klant staat ter opvolging van klachten, support, opmerkingen, vragen,… Via Zendesk kunnen specifieke afdelingen in het bedrijf ingeschakeld worden voor de correcte opvolging van een klacht. Zendesk zal ook automatisch de klant op de hoogte houden van wijzigingen in de opvolging van feedback via mail.

Bezoek het Support Systeem van Gorselé op http://support.gorsele.com of mail rechtstreeks naar support@gorsele.com voor al uw vragen en opmerkingen.

zendesk_trans

Wij bieden de volgende kanalen aan voor het formuleren van feedback